Снимка: ПетелИзточник:  Стефи Б. Ангелова, Виждам те КАТ - ВАРНАМладо

...
Снимка: ПетелИзточник:  Стефи Б. Ангелова, Виждам те КАТ - ВАРНАМладо
Коментари Харесай

Млада българка призова всички: Нека да няма псувни на протестите, вместо това да пеем химна и да покажем истинския си дух

Снимка: Петел

Източник:  Стефи Б. Ангелова, Виждам те КАТ - ВАРНА

Младо момиче написа няколко реда, с които провокира десетки позитивни мнения в общественото пространство. Текстът й разчуства стотици души. Ето какво гласи той:

" Скъпи хора, протестиращи, критици... 
Имам една чисто човешка молба, уповавам се, да не бъда разбрана неправилно. Аз твърдо стоя зад протестните шествия и зад вярата в по-добро бъдеще! Та, довечера не съумях да участвам, само че от многото приложени видео материали се запитвам единствено, за какво е нужно да се употребяват думи като,, КУ*ВА ”,,,МЪРША ” и така нататък Моля ви, млади и по-големи, сплотяваме се с концепцията за по-добро бъдеще, което се основава на вярна и цивилизована връзка. Заменете всички тези обидни,, лозунги “ с изпят химн, една българска ария изпята в един глас - съвкупността от българските души и гласове!
Моля ви хора, дано този кротичък митинг не се трансформира в безредици! Знам, че чиновниците на реда не застават зад нас, по този начин, както ни се желае, въпреки че не зная дали осъзнават, че те на първо място за една песъчинка от нашето общество, както всеки един от нас. ( Не споделям,, песъчинка ” с концепцията да омаловажа съществуването на всеки един - в противен случай, споделям го с концепцията, че всеки от нас е конструктивен детайл на нашата обща система.) 
Драги БЪЛГАРИ бъдете на първо място великодушни, бъдете хора! Борим се против неналичието на тази човещина, тази присъща наша линия заложена ни от стотици години. Бъдете единни и покажете, че не организираме следващата колекция на неориентирани хора, както ни назоваха. Отстоявайте правилата и желанията ни по цивилизован метод! Ние го можем! Заедно, всички дружно - можем! С този български дух и тази мощ - МОЖЕМ ВСИЧКО!
Желая ви лека и маааалко по-топла вечер! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР